sábado, 30 de julio de 2011

VINT-I-CINQUÈ DIA DE CASAL D'ESTIU...GRAN DIA AMB FESTA NOCTURNA!!!

Benvinguts a tots els lectors/es,

Ahir per els infants, pares, tiets, cosins... i monitores va estar un gran dia, perquè vam fer casal com un dia normal de la setmana, però la setmana no va acabar aquí, a la nit ens esperava una gran sorpresa una festa amb familiars, nens/es i monitores.
Els "nostres nens/es" durant tot el dia i tota la festa van mostrar una il·lusió incondicional per gaudir d'aquelles hores tant màgiques i inesborrables de la seva vida, tots aquests petits detalls que viuen al costat de pares, tiets, cosins, avis... i les activitats del casal d'estiu entre moltes altres els marcaran per la resta de la seva vida; aquest bonic record sempre estarà present en les seves ments (alguns potser perquè els quedarà una marca d'una rascada i un dia d'aquí uns anys fent petar la xerrada amb els amics al bar explicaran aquella batalleta, els altres perquè hauran pogut gaudir d'una activitat amb els pares, on el recordaran o la recordaran mullant-la amb la mànega, perquè haurà estat la seva primera mini-discoteca al costat del seus amics/gues, han escoltat una vegada més aquella cançó que els agrada tant, perquè d'aquí a uns anys seran monitors/es i hauran d'organitzar activitats.. però tots seran igual d'importants i el més important important important de tot d'inesborrables). Però, aquests petits records no només estaran presents en la seva ment, estaran presents a les ments de totes les persones que van participar i van poder gaudir d'aquesta festa; per nosaltres no ha estat tan sols un casal d'estiu normal i sense essència, no han estat només una feina d'estiu, sinó un pas més en la en la nostra carrera professional i en el nostre camp personal, hem pogut experimentar la satisfacció personal de poder fer una festa amb gran èxit per els nostres petitons i grans.

Perquè ens estimem i mai oblidarem aquests moments viscuts al costat dels vostres fills/es.

Les monitores del casal d'estiu us desitgen un molt bon estiu a tots aquells/es, que aquest més d'agost podeu gaudir d'uns dies de vacances al costat dels vostres fills/es; però per tots aquells altres que encara hagin d'esperar una mica més per poder estar amb ells us esperem al Casal d'estiu el proper dilluns dia 1 d'Agosts.


Molts petonets per tots/es.

P.D: Esperem congruències per la pròxima festa del casal que realitzarem el proper més d'agost, també us esperem a tots/es.

No hay comentarios:

Publicar un comentario