sábado, 30 de julio de 2011

VINT-I-CINQUÈ DIA DE CASAL D'ESTIU...GRAN DIA AMB FESTA NOCTURNA!!!

Benvinguts a tots els lectors/es,

Ahir per els infants, pares, tiets, cosins... i monitores va estar un gran dia, perquè vam fer casal com un dia normal de la setmana, però la setmana no va acabar aquí, a la nit ens esperava una gran sorpresa una festa amb familiars, nens/es i monitores.
Els "nostres nens/es" durant tot el dia i tota la festa van mostrar una il·lusió incondicional per gaudir d'aquelles hores tant màgiques i inesborrables de la seva vida, tots aquests petits detalls que viuen al costat de pares, tiets, cosins, avis... i les activitats del casal d'estiu entre moltes altres els marcaran per la resta de la seva vida; aquest bonic record sempre estarà present en les seves ments (alguns potser perquè els quedarà una marca d'una rascada i un dia d'aquí uns anys fent petar la xerrada amb els amics al bar explicaran aquella batalleta, els altres perquè hauran pogut gaudir d'una activitat amb els pares, on el recordaran o la recordaran mullant-la amb la mànega, perquè haurà estat la seva primera mini-discoteca al costat del seus amics/gues, han escoltat una vegada més aquella cançó que els agrada tant, perquè d'aquí a uns anys seran monitors/es i hauran d'organitzar activitats.. però tots seran igual d'importants i el més important important important de tot d'inesborrables). Però, aquests petits records no només estaran presents en la seva ment, estaran presents a les ments de totes les persones que van participar i van poder gaudir d'aquesta festa; per nosaltres no ha estat tan sols un casal d'estiu normal i sense essència, no han estat només una feina d'estiu, sinó un pas més en la en la nostra carrera professional i en el nostre camp personal, hem pogut experimentar la satisfacció personal de poder fer una festa amb gran èxit per els nostres petitons i grans.

Perquè ens estimem i mai oblidarem aquests moments viscuts al costat dels vostres fills/es.

Les monitores del casal d'estiu us desitgen un molt bon estiu a tots aquells/es, que aquest més d'agost podeu gaudir d'uns dies de vacances al costat dels vostres fills/es; però per tots aquells altres que encara hagin d'esperar una mica més per poder estar amb ells us esperem al Casal d'estiu el proper dilluns dia 1 d'Agosts.


Molts petonets per tots/es.

P.D: Esperem congruències per la pròxima festa del casal que realitzarem el proper més d'agost, també us esperem a tots/es.

jueves, 28 de julio de 2011

VINT-I-QUATRE DIA DE CASAL D'ESTIU, AVUI PER FI HEM POGUT PER GUERRA D'AIGUA

Hola amic/gues,


Ja s'apropa el gran dia, demà a la nit gran festa de l'aigua al casal d'estiu de Blancafort. Estem una mica tristons perquè demà molts dels nostres nens/es ja acaben el casal, ha passat super super super super super ràpid, quina pena.


Demà us esperem a tots/es,

Molts petons de part de les monitores del casal d'estiu 2011 




miércoles, 27 de julio de 2011


Benvolguts pares, mares i/o tutors,

Us volem fer una proposta, perquè us pugueu divertir amb els vostres fills/es, nets/es, germans/es, nebots/es... El proper divendres 29 de juliol a les vuit del vespres volem realitzar uns seguit d’activitat nocturnes per els participants del casal d’estiu:

  • 7:30-8:30h jocs d’aigua nens/es i adults.
  • 8:30-9:00 h canvi de roba dels participants.
  • 9:00h-10:00h sopar dels nens/es i les monitores (els infants portaran el sopar de casa i farem un sopar conjunt).
  • 10:00h-10:15h activitats amb els nens/es.
  • 10:00h-11:30h discoteca mòbil organitzada per les monitores a la sala del menjador escolar.
  • Si algunes famílies no poden o no volen participar en les activitat no passa res, si algun nen/a ve sense cap membre de la família podrà realitzar les activitats de la mateixa manera que la resta de participants.
Aquest és el programa que tenim pensat per el proper divendres, ens agradaria poder comptar amb la vostra assistència i participació. Confirmeu la vostra assistència el més aviat possible.

Agrairíem la vostra participació.

Les monitores del casal d’estiu 2011


VINT-I-TRESÈ DIA DE CASAL D'ESTIU, AVUI HEM FET UN COC RÀPID I ENS HEM REMULLAT UNA MICA

Hola a tots els lectors/es d'aquest bonic recull d'activitats diaries del casal d'estiu de Blancafort 2011,

Avui grans i petits del casal d'estiu ens hem divertit fent un coc ràpid, que esperem que hagi quedat boníssim... mmmmmmmmm!!! demà ja ens ho explicareu.

També hem aprofitat per remullar-nos una estoneta cap al final del dia, ja que un dia més el temps no ens ha acompanyat massa, quina pena d'estiu.

Us en deixem una petita mostra:







Molts petons per tots/es.

Demà ens veiem i si fa bon temps jocs d'aigua...

martes, 26 de julio de 2011

VINT-I-DOSÉ DIA DE CASAL D'ESTIU, AVUI HEM FET UNA ESPASA PIRATA I BOLES DE MALABARS!!!

Hola a tots/es,

Avui, ja no hem tingut entre nosaltres la tortuga "Troski", ahir la Xispeta se la va haver d'endur perquè estava una mica tristona.

Però, hem fet moltes activitats i ens hem divertit molt. Els més grans han fet boles d'arrós i han creat un club al pati fins i tot han fet carnets.

Els petitons han fet una espasa de pirates.







Molts petons tots/es,


De part de les monitores del casal d'estiu 2011


lunes, 25 de julio de 2011

VINT-I-UNÈ DIA DE CASAL D'ESTIU LA LLORO XISPETA ENS HA PORTAT LA TORTUGA TROSKI

Hola amics/gues,

Ja som dilluns i ha passat un dia més de casal d'estiu, avui ha estat un dia especial perquè la Sra. Xispeta ens ha portar una tortuga i li hem posat per nom Troski i també hem conegut al lloc on viatjarem aquesta setmana "Anirem a Atenes".

El grup dels petitons han conegut el conte de la "Llebre i la Tortuga" han pintat un dibuix d'aquests dos personatges, han fet plastilina i jocs dirigits.

El grup dels grans han preparat un teatre amb titelles i ombres xineses.






VINTÈ DIA DE CASAL D'ESTIU, HEM FET BOLES D'ARRÓS I POPS PER DECORAR

Hola amics/gues,

Uffff, quina mala sort!!! Ja som divendres i les monitores ja tenim ganes de que torni a ser dilluns, estem tant i tant bé amb els nens/es.

Als més petits de la casa els hi hem explicat un conte amb ombres xines i ells també ho han pogut experimentar, han fet boles de malabars amb arrós i globus i bombolles de sabó, entre moltes altres coses.

Als més grans de la casa han preparat una obra de teatre, han escrit una història de pirates i han fet uns pops amb tubs de paper de wàter.

Avui, ens hemd de despedir de la Maria i el Joan. A la Maria l'esperem d'aquí a dos setmanes i al Joan si s'anima la setmana vinent.





Hem passat una gran setmana al vostre costat.


Les monitores del casal d'estiu 2011

jueves, 21 de julio de 2011

DINOVÉ DIA DE CASAL D'ESTIU, HEM POGUT FER JOCS D'AIGUA...

Benvinguts a tots/es,

Ja estem a la meitat del casal, ens ha passat volant, tenim ganes de que això no s'acabi mai...serem optímisstes i pensarem que encara en queda la meitat.

Avui per fi, després de tants dies de fred hem pogut fer jocs d'aigua però, els petitons aviat s'han cansat perquè tenien fresqueta.

Els grans han escrit una història de pirates i d'altres també han fet un dibuix.

ELS PETITS US HAN D'EXPLICAR UN SECRET, EL PIRATA BARBANEGRA ELS HA DIT QUE DILLUNS ELS PORTARÀ UNA PEIXERA AMB DOS PEIXETS I S'HAN POSAT SUPER CONTENTS.










Fins demà amics/gues, 

Les monitores del casal d'estiu 


martes, 19 de julio de 2011

DISSETÈ DIA DE CASAL D'ESTIU, HEM FET PINTURA DE DITS.

Hola amics/gues,

Avui ha estat un dia divertit, perquè hem fet diverses activitats amb pintura de dits; els més petits de la casa, han conegut les fruites i després han pintat amb elles i els grans han decorat un llargavista amb pintura de dits.

També hem fet jocs i moltes altres activitats.

Estem molt contentes perquè avui el Joan ja ha vingut més content al casal, esperem que cada dia estigui més content de passar una estona amb nosaltres, nosaltres estem contentíssimes.






Fins demà amics/gues.

Us esperem demà amb moltes ganes de fer coses i divertir-nos.


Les monitores del casal d'estiu 2011

lunes, 18 de julio de 2011

SETZÈ DIA DE CASAL D'ESTIU, HEM FET MOLTS I MOLTS JOCS

Hola a tots/es,

El divendres ens vam despedir de l'Ester i avui hem donat la benvinguda a l'Àgueda, Oriol, Laia, Joan i la Maria, estem molt i molt contents/es de l'incorporació d'aquests infants.

També hem celebrat l'aniversari de l'Aniol, el dissabte passat 16 de juliol va fer 6 anys, que gran.

Ens hem divertit fent jocs a l'aire lliure, que avui hem aprofitat, ja que feia bon temps i no feia molta calor.

Molts petons per tots/es.

Demà us esperem.

Les monitores del casal d'estiu 2011.

P.D: Avui no tinc les fotos per penjar-les, que té la càmera una altra companya, demà us les adjuntem.

miércoles, 13 de julio de 2011

TRETZÈ DIA, NO HEM POGUT FER JOCS D'AIGUA

Bon vespre a tots/es,

Avui el dia ha anat una mica així, perquè una de les nenes del casal d'estiu s'ha posat malaltona i no hem pogut fer jocs d'aigua; però, tot i els problemes que hem tingut ens hem divertit fent jocs d'interior i mirant l'obra de teatre que s'han preparat tots solets el Dídac, l'Ester i l'Alba.

Les monitores del casal d'estiu t'envien molt petons i una abraçada forta Iona perquè et recuperis ràpid i també volem felicitar l'actor i les actrius de l'obra de teatre.

Molts petons tots/es.

Fins demà,

Les monitores del casal d'estiu 2011

martes, 12 de julio de 2011

DOTZÈ DIA, HEM FET UN COMPLEMENT PIRATA!!!

Bon vespre amic/gues,

Avui per problemes en la connexió d'internet no hem pogut explicar el dia abans, però encara que ho hàgim fet una mica tard ha arribat.

Ens hem divertit fent un partxe pirata i altres activitats, aquí en teniu una petita mostra.






Moltes gràcies per la vostra participació,



Les monitores del casal d'estiu 2011

lunes, 11 de julio de 2011

ONZÈ DIA, HEM CONEGUT ON VIATJAREM AQUESTA SETMANA I HEM BUSCAT UN TRESOR

Bon tarda a tots/es,


Aquesta setmana donem la benvinguda a la Ona i a la Ariadna. Avui, estem una mica tristones perquè ens han faltat alguns nens/es, esperem q demà ja siguem tots/es.

Avui hem conegut on viatjarem aquesta setmana, anirem a Tunísia.


Hem buscat un tresor per el pati que s'han amagat entre els companys i també hem jugat a jocs dirigits.


Fins demà amic/gues.



Les monitores del casal d'estiu. 





viernes, 8 de julio de 2011

DESÈ DIA, AVUI ENS HEM REFRESCAT A LA PISCINA

Bona tarda amics/gues,

Avui ens hem refrescat a la piscina i també ens hem divertit jugant a jocs de pirates, amagant els tresors entre els arbres.

Aquesta setmana estem contentes perquè no ens hem de despedir de cap de vosaltres, sinó que dilluns haurem de donar la benvinguda a més infants.

Us esperem a tots/es el proper dia.

Molts petons refrescants

Les monitores del casal d'estiu de Blancafort.

jueves, 7 de julio de 2011

ALERTA, DEMÀ PISCINA

Bona tarda a tots/es,

Avui hem dit a tots els pares, mares, avis, avies, tiets... que demà hi ha piscina.

No us oblideu de portar:

- Tovallola.
- Crema solar.
- Gorra o barret.
- Bikini o banyador.
- Roba de recanvi.
- "Manguitos", aquells infants que en necessesitin, encara, que a la piscina disposem de xurros i altres materials.

Oblideu-vos de portar:

- Pistoles d'aigua.
- Altres materials que poden estorbar el funcionament del grup.

Moltes gràcies a tots/es,

Les monitores del casal d'estiu 2011

NOVÈ DIA, HEM FET UNA GINCAMA I UN MOCADOR PIRATA

Bon migdia amics/gues,


Avui els petitons de la casa s'han divertit pintant amb glaçons de colors i amb aigua, són dibuixos màgics perquè amb el sol desapareixen.


Seguidament, tot junts ens hem divertit fent una gincama, l'activitat més divertida ha estat petonejar-nos; per acabar el dia hem fet un mocador pirata, així cada setmana tindrem un complement més piratesc. 

ALERTA: El Pirata Barbanegra ens ha portat un dibuix seu, que és va encarregar de fer l'Esther un dia que se'l va trobar per la plaça dels arbres.





Fins aviat amics/gues, 


Demà ens veiem.


Molts petons per part de les monitores del casal d'estiu.

miércoles, 6 de julio de 2011

VUITÈ DIA, ESMORZAR SALUDABLE I JOCS D'AIGUA!!!

Hola amics/gues,

Quina calor que fa avui; per això avui hem decidit fer un esmorzar amb fruita, més refrescant i a la vegada saludable; per completar el dia també hem fet jocs d'aigua i ens hem mullat amb la mànega.

Ens hem divertit molt, esperem que vosaltres també.





Us esperem demà amics/gues.

Les monitores del casal d'estiu 2011

martes, 5 de julio de 2011

RECORDATORI PER DEMÀ!!!

Us recordem a tots/es que demà farem jocs d'aigua i cal portar: Roba de recanvi, gorra, crema solar, tovallola i banyador o bikini i també que per esmorzar han de portar una peça de fruita, que farem macedònia que ens menjarem a l'estona d'esbarjo per esmorzar.

Fins demà, us esperem a tots/es.

SETÈ DIA, HEM FET UN PAL DE PLUJA I PINTURA DE DITS

Bon dia a tots/es,

Novament hem començat un altre dia ple d'activitats, ens hem divertit tot pintant amb pintura de dit i pinzell, i amb aquestes creacions hem fet un pal de pluja i hem pintat imatges per decorar el nostre racó pirata.

També a les estones lliure, hem fet plastilina i relexació.

Els més grans del grup han fet un calidoscopi i també cal destacar que per aquest grup, per no trencar el ritme del curs escolar, realitzen una primera hora de repàs.


Fins aviat amics/gues,

Les monitores del casal d'estiu 2011